Samenwerken met Sneeuwtrips.nl

Sneeuwtrips is een wintersport platform van REISSCHRIJVERS MEDIA. Met een gepassioneerd team reporters en fotografen bieden wij je dagelijks wintersport- en outdoornieuws, reisverhalen, video’s, actueel weer en informatie over duurzame outdoorproducten.

Wie zijn wij en wat doen we?

Al in 2008 lanceerden we wintersportsite Snowrepublic. Met dagelijks nieuws en verhalen een vaste ontmoetingsplek voor skiërs en snowboarders in de Lage Landen. In 2017 ging Mountainreporters online. Dat is ondertussen een van de de grootste outdoor inspiratie websites van Nederland. In mei 2020 zag OutdoorDichtbij het daglicht, een platform met een heldere focus op uitstapjes, reizen, natuur en duurzaamheid in Nederland en de omringende landen.

Eind augustus 2021 heeft Reisschrijvers Media Alpenweerman overgenomen. We voorzien je in de wintermaanden van up-to-date reisweerinformatie.

Social media

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons op Facebook, Pinterest, Instagram en X. In oktober 2023 hebben we met de online magazines van Reisschrijvers Media 1100.000 volgers.

Laten we afspreken!

Download onze up-to-date media kits op www.reisschrijvers.nl. Je vindt hierin informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via e-mail kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Heb je interesse in een partnership of zie je mogelijkheden voor persreizen of sponsoring? Neem voor meer informatie en de tarieven contact met mij op via edwin@reisschrijvers.nl.

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

Sneeuwtrips.nl is een platform van Reisschrijvers Media