De winter in Das Hohe Salve Sportresort is buitengewoon sportief. De bergen voor het hotel en een perfect afgestemd Move & Relax-programma zorgen dat je een vol energie je vakantie doorbrengt en met een fit lichaam naar huis vertrekt. Dit is een ideale bestemming voor wie ook in de winter veel wil bewegen en actief bezig zijn.

Move & Relax in het hotel

Achter de unieke Move & Relax-filosofie van Das Hohe Salve Sportresort zitten bevindingen uit de topport. Deze worden toegepast op het dagelijks leven en de vakantieactiviteiten in de winter. Het doel: meer energie op je werk en in je dagelijks leven en een fit lichaam en geest. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met sportwetenschappers van de Universiteit van Innsbruck en de Oostenrijkse Olympisch kampioen schansspringen Toni Innauer.

Een dynamisch samenspel tussen beweging en individuele regeneratie, aangevuld met vitale voeding, verrijkt de sportieve time-out. Een week vakantie in Das Hohe Salve Sportresort zit vol beweging. Je merkt dat je je conditie verbetert. Er is een programma dat aansluit bij de wensen van alle reizigers.. Uitstekend opgeleide coaches bieden professionele personal training. In de Move & Relax-ruimte zijn experts beschikbaar voor prestatiediagnoses om relevante gezondheids- en fitheidsparameters te bepalen.

Het doel: een fit lichaam, een optimaal prestatieniveau, een sterkere mindset en nieuwe energie. Wie sport, kan zich ook verheugen op momenten van ontspanning. Ongestoord baantjes trekken in het 25 meter lange sportzwembad. Het indrukwekkende panorama van het binnen- en buitenzwembad bewonderen. Uitzweten en diep ademhalen in het saunalandschap. Genieten van verkwikkende massages en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Naar hartenlust rust nemen.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Tirol en skiën horen onlosmakelijk bij elkaar. Met de uitstekende ligging direct naast het dalstation van de kabelbanen en liften in Hopfgarten profiteren de gasten van Das Hohe Salve Sportresort van de voordelen van ski-in en ski-out. Direct bij het hotel kom je op de pistes van de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Met de SkiWelt en het skigebied Kitzbühel/Kirchberg heeft het sportresort twee grote wintersportgebieden vlakbij.

Fantastische pistes en langlaufloipes, sneeuwschoenwandelenin diepe sneeuw, winterwandelpaden en een natuurrodelbaan – de winter in de vakantieregio Brixental barst van de actie, plezier en wintersport met voor ieder wat wils.  

Fit dankzij de Energy-keuken

Omdat voeding je helpt om veel te bewegen, kiest Das Hohe Salve Sportresort voor een uitgebalanceerde Energy-keuken. Heerlijk eten en tegelijkertijd je immuunsysteem versterken en je energievoorraad aanvullen, dat klinkt aanlokkelijk. In het hotelrestaurant genieten zowel de sporters als de fijnproevers en lekkerbekken. Breng ook een bezoek aan het à la carte restaurant en de wijnbar Das Brixx van Das Hohe Salve Sportresort en laat je inspireren door het loungegevoel en de selectie wijnen.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar: www.dashohesalve.at

Geef een reactie